Wie zijn wij?

Over ons

Wij zijn Mireille Broeders en Loes Duindam, beiden ook werkzaam als respectievelijk docent biologie en docent drama in het voortgezet onderwijs. Wij vonden elkaar in het samen verzorgen van de training ‘Beter omgaan met faalangst’ voor jongeren op onze school. Een samenwerking die vanaf het begin af aan liep en die heeft geresulteerd in een diepe verbondenheid en vertrouwen in elkaar. Wij vullen elkaar op meerdere vlakken goed aan en zijn beiden creatief en ondernemend.


Vanuit een gezamenlijke passie voor yoga hebben wij beiden de vierjarige opleiding tot yoga-docent bij de Blikopener in Tilburg (erkende opleiding door de Vereniging Voor Yogadocenten Nederland) gevolgd. Inmiddels zijn wij beiden gediplomeerd . Ook volgden wij beiden de bijscholing Pranayama (beheersing van de adem).

In 2016 volgden wij beiden de opleiding tot docent zwangerschapsyoga bij Fiore Osmose Yoga in Den Haag en volgde Mireille de bijscholing  yoga specialisatie Mantra Yoga (geluid en trilling) bij de Blikopener in Tilburg.
Yoga, meditatie en creatief bezig zijn helpt ons diep contact met ons lichaam te maken en leert ons gedachten los te laten. Dat dit ook doorwerkt in ons dagelijks leven merken wij als het ook eens tegenzit: wij zijn veel flexibeler en kunnen beter met tegenslagen omgaan.


Wij zijn niet voor niets docent; het gevoel dit door te willen geven en anderen hiermee te helpen, delen wij.
En zo is ZinnigHeden ontstaan, dat nu stap voor stap aan het groeien is. 

 met zinnige groet,

 Mireille en Loes

Vestigingsadres ZinnigHeden:
van Hessen Kasselstraat 23, Goirle
(geen bezoekadres)


Een paardenbloem transformeert tijdens zijn levenscyclus drie keer. In elke fase heeft zijn gedaante veel weg van bepaalde hemellichamen: De gele bloem is de stralende zon, de pluizenbol een volle maan en de pluisjes gedragen door de wind de sterren. Het is voor ZinnigHeden een krachtig symbool voor wat yoga werkelijk is; de potentie tot transformeren, die in de kiem aanwezig is bij iedereen en het besef dat je deel uitmaakt van een groter geheel.